Edusoft Plus
Contact
Software
Bedrijf
Hardware
Edusoft Plus

Edusoft Plus 25 jaar geleden gestart met de ontwikkeling van het 'eigenzinnige' PMS Hotel. Front-office software voor kleine én middelgrote hotels. Zeer complete en betaalbare software, waarvoor een gebruikerscertificaat door Koninklijk Horeca Nederland is afgegeven.


Automatisering is een belangrijk hulpmiddel voor bestaande processen en informatie-stromen binnen een organisatie. Het is evident de software zo te ontwikkelen, dat bestaande gestructureerde processen kunnen worden verbeterd en/of sneller (én gemakkelijker) worden uitgevoerd. Edusoft Plus ontwikkeld haar software vanuit dat perspectief en dat levert direct herkenbare software op, waar de gebruiker ook snel mee overweg kan!


Edusoft Plus heeft ook kassa software voor de horeca ontwikkeld: Bhoss Kassa. Het eerste in Nederland ontwikkelde software- programma toegespitst op het gebruik van touchscreens (voor het eerst in 1995). Dit volwaardige kassa-programma werkt volledig interactief met de hotel-software. Ook de kelnerterminals met Bhoss Order software, werken interactief met de hotel- en kassasoftware.


Consultancy.

Naast software-ontwikkeling adviseren wij (horeca-)bedrijven inzake hun automatiseringsbehoefte.


Onze programmeurs kunnen uw legacy Foxpro 2.6b software geschikt maken voor Visual Foxpro 9.0. Vraag vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.


Third Party :

Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen

Klik op plaatje

Home

Contact

Software

Over ons

Hardware

Edusoft Plus

Software Development

Leeuwarden

Tarieven

iRev

Front-office PMS - Bhoss Hotel

Website Reserveringen - Bhoss Web

Point of Sale - Bhoss Kassa

Waiter Terminals - Bhoss Order